Paasactiviteit voor kinderen

25 mrt 2018   |   14:00 – 16:00

Stichting Vrienden van de Hasseltse Kapel organiseert zondagmiddag 25 maart 2018 de jaarlijkse Paasactiviteit in de Hasseltse Kapel voor kinderen en ouderen.

Alle kinderen mogen deelnemen. Maak thuis of op school een mooie Palmpaasstok en kom deze samen met papa en mama en/of opa en oma in een grote stoet met kinderen gezellig brengen naar de oudere/zieke mensen aan de overkant in het ETZ op de afdeling Geriatrie zodat zij ook een vrolijk Pasen hebben.

Voordat we de stokken naar het ziekenhuis gaan brengen, luisteren we eerst met zijn allen naar een mooi optreden van een kinderkoor en het paasverhaal in de Hasseltse Kapel.

En voordat jullie daarna naar huis gaan zijn jullie van harte uitgenodigd met jullie papa, mama en/of opa en oma bij de Postelse Hoeve om daar een prachtig paasei op te halen en samen nog iets te drinken.

Programma van de middag

14.00    uur    Inloop bij de Hasseltse Kapel

14.15    uur    Welkom door de voorzitter met het paasverhaal en optreden

15.00    uur    Optocht naar het ETZ

15.15    uur    Palmpaasstokken uitdelen

16.00    uur    Afsluiting bij de Postelse Hoeve

Toegang is gratis (excl. drankjes bij de Postelse Hoeve). Laat even weten of jullie komen via: www.hasseltsekapel.nl of vrienden@hasseltsekapel.nl

Het bestuur van Stichting Vrienden van de Hasseltse Kapel;Voorzitter Floor Semil-Wertenbroek, secretaris Joost v/d Eerenbeemt, penningmeester William Hermans, algemeen bestuurslid Janny Zoontjens-Mutsaers, vice voorzitter Lisette Adelaar, vertegenwoordiger Beheerstichting Hasseltse Kapel, Matton van den Berg.

 

Adres

Hasseltplein 7 5042 AB Tilburg

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9.00u tot 19.00u

Beheer

Voor vragen over vieringen, activiteiten en dagelijks beheer: 013 468 10 89 / 06 8128 3807

beheerder@hasseltsekapel.nl