Verkozen tot Geluksplek!

13 februari 2019

De Hasseltse Kapel is verkozen tot één van de dertien geluksplekken van Tilburg! Daar zijn we erg dankbaar voor, vooral omdat we een plek van rust en bezinning in de drukke stad willen zijn. Wij nodigen iedereen van harte uit om de bijzondere sfeer van de kapel en het parkje op geheel eigen wijze te ontdekken en te ervaren.

Nominatie
Inwoners van Tilburg hebben de afgelopen maanden hun favoriete geluksplek mogen aanmelden. Uit ongeveer tachtig inzendingen hebben studenten van Fontys Hogescholen uiteindelijk een selectie van dertien (013) winnaars gemaakt. De Tilburgse geluksplekken zijn op woensdag 13 februari bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst bij Factorium Podiumkunsten. Andere geluksplekken zijn onder meer: het Peerke Donders Park, Moerenburg, het Leijpark, de Dongevallei, het Textielmuseum, de LocHal en de Tongerlose Hoef.

Dutch Happiness Week
De Dutch Happiness Week en haar partners geloven dat zingeving en geluk belangrijk zijn voor iedereen, zowel op sociaal als economisch gebied. Tijdens de week van 18 tot 22 maart gaan initiatiefnemers Fontys Hogescholen en Parktheater Eindhoven in samenwerking met andere geluks-ambassadeurs aan de slag om het bewustzijn rondom geluk te stimuleren, te delen en te verspreiden.

Geluksplekken bestaan al in de gemeenten Eindhoven, Roerdalen en Schagen. Meer informatie over de Dutch Hapiness Week en de geluksplekken is te vinden op: http://dutchhappinessweek.nl/geluksplekkens/

Adres

Hasseltplein 7, 5042 AB Tilburg

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9.00u tot 19.00u

Beheer

Voor vragen over vieringen, activiteiten en dagelijks beheer:

06 8128 3807 / 013-4681089 of beheerder@hasseltsekapel.nl

inschrijven voor de algemene nieuwsbrief of die voor de concertserie