Wegwerkzaamheden

21 december 2019

Vanaf 6 januari zijn er wegwerkzaamheden rondom het Hasseltplein. De kapel blijft normaal bereikbaar, maar bij het verlaten van het Hasseltplein dient u een omleidingsroute te volgen. Uit de bewonersbrief van de gemeente Tilburg:

Aannemer Heijmans Infra B.V. heeft van de gemeente Tilburg de opdracht gekregen om de snelfietsroute F261 Tilburg-Waalwijk aan te leggen. De werkzaamheden van deze snelfietsroute zijn gestart in de tweede helft van 2019 en duren tot eind 2020. Voor de aanleg van de nieuwe weg is een deel van het parkeerterrein van het TweeSteden Ziekenhuis aangekocht. De werkzaamheden aan de kabels en leidingen zullen op 6 januari starten aan de zijde van het ziekenhuis. Hierbij zullen delen van de Dr. Deelenlaan afgezet zijn, maar er is wel verkeer over de Dr. Deelenlaan mogelijk. Fietsers, bromfietsers en voetgangers worden op diverse plaatsen omgeleid met omleidingsborden.

Het Hasseltplein is vanaf de Rueckertbaan bereikbaar. Uitrijden is mogelijk over de Dr. Deelenlaan richting het Wilhelminakanaal en vervolgens via de Goirkekanaaldijk naar de Brugstraat en Rueckertbaan. De omleidingsroute wordt aangeduid met de letter R. De Dr. Eigenraamstraat (voor de Hazelaar) is bereikbaar via de Dr. Deelenlaan. Op de Dr. Deelenlaan blijft er 1 bushalte aan de kant van het Hasseltplein in gebruik. Tijdelijk is ook de brug over het Wilhelminakanaal geopend vanaf de zijde van de Dr. Deelenlaan.

Adres

Hasseltplein 7, 5042 AB Tilburg

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9.00u tot 19.00u

Beheer

Voor vragen over vieringen, activiteiten en dagelijks beheer:

06 8128 3807 / 013-4681089 of beheerder@hasseltsekapel.nl

inschrijven voor de algemene nieuwsbrief of die voor de concertserie