Tentoonstelling “You’re all I have God”

11 juli 2020

Tot en met zondag 20 september zijn in de kapel foto’s te zien die Christel Doevendans maakte van Miranda Didiez. Miranda zegt hierover zelf: “Wat begon met een idee om als ‘vereeuwiging’ één foto te maken van mijn dreadlocks verbonden met de takken van een boom, groeide uit tot een kunstzinnige fotoreportage als getuigenis van mijn levenswandel met God.”

De foto’s weerspiegelen thema’s als: all-eenzaamheid, verbinding, loslaten en vertrouwen. Miranda hoopt door het delen van haar levensverhaal anderen te inspireren en hoop te geven. Bij de foto’s noemt zij onder meer Psalm 25:5.

’’Wijs mij de weg van uw waarheid en onderricht mij,
want u bent de God die mij redt,
op u blijf ik hopen, elke dag weer’’

 

Adres

Hasseltplein 7, 5042 AB Tilburg

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9.00u tot 19.00u

Beheer

Voor vragen over vieringen, activiteiten en dagelijks beheer:

06 8128 3807 / 013-4681089 of beheerder@hasseltsekapel.nl

inschrijven voor de algemene nieuwsbrief of die voor de concertserie