Vrienden helpen kapel

20 mei 2021

Net als vorig jaar beleeft de Hasseltse Kapel een aangepaste versie van de traditionele meimaand (Mariamaand). Het aantal bezoekers ligt hoger dan in 2020, maar blijft nog altijd achter bij de vele duizenden die voorheen naar de kapel trokken om een kaarsje aan te steken. Vanwege de RIVM voorschriften zijn ook dit jaar activiteiten afgelast, zoals de moederdagmis in de openlucht, bedevaartmissen op zon- en feestdagen, optredens van koren.

Om de kapel te steunen en de Stichting tot Beheer van de Hasseltse Kapel een hart onder de riem te steken heeft de Stichting Vrienden van de Hasseltse Kapel net als in 2020 een gulle gift gedaan van € 5.000. Dit is alleen maar mogelijk geweest door de vele vrienden en bedrijfsvrienden die de afgelopen periode (toch) hebben gedoneerd.

Voor de besteding van het geld van de vrienden zijn al goede ideeën: het ANWB informatiebord wordt vervangen, er komen nieuwe bloemenvazen naast het Mariabeeld in de kapel en de kapel wordt in juni aan de binnenkant geschilderd. Met name voor laatstgenoemde werkzaamheden zal een groot deel van de donatie gebruikt worden.

Adres

Hasseltplein 7, 5042 AB Tilburg

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9.00u tot 19.00u

Beheer

Voor vragen over vieringen, activiteiten en dagelijks beheer:

06 8128 3807 / 013-4681089 of beheerder@hasseltsekapel.nl

inschrijven voor de algemene nieuwsbrief of die voor de concertserie